22 October, 2008

Tart Telur


Tengok sini untuk resipi. Saya tukar sikit cara buat filling by kacau sekejap atas api. Agak2 nak pekat (sebelum berketul) saya masukkan filing dalam pastry. Bakar.

4 comments:

  1. How perfect are your tart telur. I am drooling!

    ReplyDelete
  2. ini bukan membuat org terLIUR sahaja,
    tp juga menGIURkan. hehe :p

    akk, paste la the recipe.. :)
    wani baru pas buat cheese tartlets.
    rasanye mcm ade balance tartlets dia je..
    kalo ade, kot2 la boleh guna utk tart telur ke.. :D

    ReplyDelete
  3. hahaaa vin..takkan sampai drooling :D

    wani..atas permintaan mu...immediately akak edit :D

    ReplyDelete
  4. hi

    nk tny mcm mana kulit tart boleh cantik?
    i try buat tp kluit tart tu xsecantik yg u buta..
    mmg tangan u berseni eh? :)

    ReplyDelete