10 March, 2008

Kek Lapis Mocha

Resepi Edaazman, malas nak menaip ni..refer je laaah kat blog si Eda ni haaa..dia laa yang cucuh api buat kek lapis ni kat den. Semarak uuu..tengok dia buat, terus kobar2 den nak buat :D Tapi macam biasalah, nama jadi lain sebab dah tukar perasa. Tima kasih juga pada Dayang, empunya resepi asal. Pi tengok blog dia..macam2 adaaaaaa

Nanti hujung minggu nak cuba buat lagi :D yang saya buat ni..tak nampak halus mcm orang lain buat. Tak puas hati nihhh..kena cuba lagii sampai jayaa..yeehaaaa! Hari ini dalam sejarah uuuu..first time buat kek ni :D


3 comments:

Dayang said...

Assalamualaikum,
bagus ada rupa kek tu,kene nipiskan ckit,kalo sudu mkn kamu besar,pakai loyang 7x7x3,buh 2sudu jer.
tingkatkan lg,kalo kukus lg sedap,hehe tahniah!
wassalamualaikum

Shafidah Shamen said...

oooooo 7X7 pakai 2 sudu..hehehe, saya buat half adunan dengan acuan 9 x 3.5, saya letak 2 sudu hehehe ok noted, thanks yaaa :D

Cik Siti Wan Kembang said...

Fidah, terorrnya awak...rajin betul. Kami kat German ni energy saver, hehehe takut membazir tenaga kukus or bakar lama2 hihi