21 April, 2008

Tag Buku Resepi dari Nita



Tag lagikk!!! si dari Nita pulakkk..ko mmg saje laa nitaaaa..psttt den takdo buku conteng2 macam hang punyo tuuu..omak den punyo buku ader laaa, tapi kat Msia. Dulu den tak suka masak2..sebab tu takde kesah nak amik buku tuuu :D

Dalam file ni den letak semua resepi yang print dari internet as well as resepi yang dapat dari roger mak. Mana yang conteng2 ngan tangan tu semua amik dari omak den!
Den teringin lahh nak tengok buku resepi 3 sifu yang berikut nihhh..tunjuk ehhh jgn tak tunjuk!

1 comment:

Dianne said...

Salam,
sorry ehh,xdak buku resepi,mmg xdak hehe jgn mare!