29 November, 2008

Awards

Mood nak gantung award, dah alang2..gantung je la semua. Kang tangguh2, berminggu2 lagiii baru nak buat :D. Yang ni from AnaWahid & Edaazman..thaks yerr :D lain kali bagi lagi tauuuu, jgn serikkkk, kita mmg lembab bab2 award & tag niiii

Yang kat bawah ni pulak, given by Vin. Im sooooooooo honoured! thanks ya!


Now, saya nak share awards ni dengan semua yang sedang baca entry ni. Jangan malu2 yerr...amik jerrr :D

2 comments:

|| syazwaniadnan || said...

amboi2 k.fidah, ni pakai baju ape ni p amek award yg bertimbun2 ni? hehehe

Shafidah Shamen said...

hheheheeh wanii..jgn le cakap mcm tuuu..maluuuuuuuu :D. Wani, amik le awards tuuu, jgn segan2 :D