27 December, 2008

Burger Bun



I like this basic dough recipe from Lydia. I've been using this for many type of bun! Excellent, you should try it!

5 comments:

fusherna said...

kak, kita nak try buat roti ni tp x pandai la..dah bc recipe from lydia's blog tp x tau mana nak cari softener n improver kat eastlakes ni..

erin said...

She got a breadmaker, tu pasal roti-roti dia semua jadik! :)

ctnik said...

mak oii sebijik mcm kedai aa...aku buat pakai breadmaker pun fail roti burger ni..

fusherna said...

oo..ye ke kak erin..patut le..hihi..

Shafidah Shamen said...

husna, saya tak letak pun softener tuu..sebab tak penah jumpa kat sini. Bread improver ada jual kat coles/woolworth kat bahagian tepung.

erin..ada breadmaker pun...ada masa ada gakkk roti i yang tak jadikk :P

ctnik..susah kann buat roti burger nii..tapi alhamdulillah laa..pakai resepi lydia ni jadiikkk :D