21 August, 2009

Salam Ramadhan

Salam kepada kawan2 and pengunjung2 my humble blog ini.

Esok will be the 1st day puasa in here (1st Ramadhan), thuss saya mengambil kesempatan ni untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada semua. Semoga sama2 kita pertingkatkan ibadah kita dan semoga ibadah kita pada ramadhan kali ini adalah lebih baik dari tahun2 yang lepas.

Tak lupa juga saya ingin memohon maaf kepada semua, andainya selama ini ada kesilapan saya lakukan secara sengaja atau tidak. Ramadhan Kareem!

4 comments:

kak ina kl said...

salam ..amboi sejak dapat baby tak berasap dapur..

selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak dan jemputlah datang umah akak ambil kad cyber..

Shafidah Shamen said...

kak Ina,
Salam, sorry kak ina..lambat benor nak mereply, harap belum terlambat nak ucap selamat berpuasa utk kak ina sekeluarga juga.

psstt, dapur saya masih lagi berasap, dah kena masak sendiri skrg..mak ngan abah dah balik msia dahhh, tapi malas nak mengepos kat blog. Soon akan start blogging macam biasa. (macam biasa means..tak hari2 lahh yerrr..hehhehe)

iu rf said...

salam ramadhan jugak wat kak fida.. seronoknya menyambut dgn ahli keluarga baru..

Shafidah Shamen said...

IU,
yg paling best, raya nnt ngan si tecit niii..baju utk budak cantik2 on sale, gerammm tgk!