30 August, 2009

Salam Semua,


Dah 9 ramadhan hari ni..1/3 daripada ramadhan has gone. Sekejap aje yerr tempoh sepertiga ni. 2 kali lagi tempoh ni dah nak raya. Cepat betul. Yang saya ni pulak..baru nak terhegeh2 amik kad ucapan ramadhan yang kawan2 bagi..lemb** betul kann :D

Ayhow, terima kasih to Ana & Kak Ina. Masih ada lagi kawan yang ingat kat saya walaupun saya dah kurenggg berblog sekarang..alhamdulillahh :D


Kad dari Kak Ina


Kad dari Ana


4 comments:

kak ina kl said...

salam...kenapa tak show gambar baby lagi...akak ni suka tgk gambar baby..hendak-hendak yang baru lahir..suka dengan bau dia..suka dengan senyuman dia..

Shafidah Shamen said...

kak ina..nak tgk gambar dia..pegi kat blog saya lagi satu. ada gambar lain kat situ, tapi not the latest one. Bila2 senang nanti, saya letak gambar lain, mmuahh

CatlinaFly said...

salam..hehehe tertinggal ketapi ke..EBM is expressed breast milk...susu diperah & masuk botol nagi kat baby atau simpan beku dlm freezer leh tahan 3 bulan...sy dah takde susu sebulan & skrg tgh usahakan relaktasi..wpun baby dah tak nak direct BF, sy nak simpan & bag via botol...rindu BF..huhuhuhu..oh nanti sy g tgk gmbr baby ye..:)mmmuuaaah to baby!

CatlinaFly said...

nagi: bagi..salah taip