17 March, 2008

Croissant

Try buat ni lagi sekali. Nak practice. Kali ni buat rasa senang la pulak..heheh agaknyer sebab dah tahu budget masa & dah tahu camana nak shape. Lepas ni nak cuba lagi sampai dapat croissant yang macam kat kedai tuu huhuuuu. Resepi ada kat previous entry :)

2 comments:

jo ayee said...

fida, entah la..jo memang dah tak sampai seru lak nak buat benda alah ni..well done to you..

Erin said...

bestnye jadik neighbour u fida, dpt try masakan u selalu, ni nak pindah rumah dekat dekat nih LOL